X
Kelime:
Kategori:
Tarih:
RadDatePicker
Open the calendar popup.
ile
RadDatePicker
Open the calendar popup.
 

Laboratuvardan Haberler

Laboratuvardan Haberler

Düzen Sağlık Grubu Çayyolu Polikliniğimizde görüntüleme hizmetimizdeki cihazımızı digital X-Ray cihazı ile yeniledik.

Düzen Sağlık Grubu olarak, Ekim 2018 meme kanseri farkındalık etkinlikleri kapsamında "Meme Kanseri Farkındalık Korosu" üyeleriyle bir araya gelip, onların hikayelerini, deneyimlerini dinleme ayrıcalığını yaşadık. 2008 yılında Pınar Ayhan tarafından “Meme Kanserinde Erken Tanının Önemi” başlıklı projenin sosyal ayağını oluşturmak üzere kurulan, Sevda Cenap And Müzik Vakfı Koro Şefi Cihan Can'ın eğiticiliğinde yol alan koro, meme kanseri tanısı almış kadınlardan oluşuyor. Hayata bağlılıklarını müzikle pekiştiren, müziğin tedavi edici gücünden destek alan koro üyeleri 10 yıl içinde müzikal arenada  ulusal ve uluslararası birçok başarıya imza atmışlar. Ayrıntılı bilgi için Duzen Laboratuvarlar Grubu sosyal medya hesaplarını ve http://andmuzikvakfi.com/toplumsal-calismalar/scamv-kadinlar-korosu bağlantısını inceleyebilirsiniz. 

Düzen Sağlık Grubu olarak şiddetin her türlüsüne karşı olduğumuz gibi sağlık çalışanlarına uygulanan şiddeti de karşıyız.

Görevi başında şiddet gören, bu şiddete bağlı yaralanan, yaşamını yitiren tüm sağlık çalışanları için tarif edilemez bir üzüntü içindeyiz.

En büyük dileğimiz; sağlık çalışanlarına yönelik şiddetin, ivedilikle gerçekleştirilecek yasal düzenlemelerle, eğitimle ve toplumun geneline hakim olacak barış ve uzlaşı adabıyla azalacağına tanıklık edebilmektir.

Soldan sağa sırayla; Göksel Kalaycı-2005 İstanbul, Melike Erdem-2012 İstanbul, Ersin Aslan-2012 Gaziantep, Aynur Dağdemir- 2015 Samsun, Abdullah Biroğlu- 2015 Diyarbakır, Kamil Furtun-2015 Samsun, Said Berilgen- 2017 Elazığ, Hüseyin Ağır-2017 Aksaray, Fikret Hacıosman- 2018 İstanbul, Ali Menekşe- 2008 Giresun

Kalp hastalıklarına yatkınlık yönünden genetik tanı laboratuvarımızda DNA dizi analizi yöntemiyle toplam 51 genlik geniş bir panel çalışılmaktadır. Çalışılan genler tablo halinde verilmiştir.

 

Görüşlerinizi Paylaşın